Site menu:

Huifkarren

Wilt U met een huifkar op stap? Wij bieden u een onvergetelijke vakantie, waarin u met paard en huifkar door het mooie, rustige Drentse landschap trekt in de omgeving van Spier en Dwingeloo.  
 

Waarom zou u met paard en huifkar door de Drentse dreven trekken? Het antwoord is simpel: De huifkar is een rijdende kampeertent, waarin al uw spulletjes kunnen worden meegenomen. De huifkar is van alle gemakken voorzien. Kookgerei, bestek en zelfs een gasstel ontbreekt niet. De huifkar biedt 's nachts plaats aan 3 à 4 personen. Bent u met meer mensen dan neemt u gewoon een tentje mee. Met de huifkar laat u het landschap langzaam voorbijrollen en komt u op plekjes, waar u met de auto niet kunt komen.

Er zijn speciale routes voor u uitgestippeld zodat u de mooiste plekjes van Drenthe kunt ontdekken. Voor vertrek ontvangt u een lijst met adressen waar paard en huifkar welkom zijn.

Men kan ook een huifkar voor één dag of een halve dag huren. De huifkar biedt plaats voor maximaal 8 personen.

Bij aankomst wordt u verwelkomt met een kopje thee of koffie. Daarna is er tijd om de huifkar in te richten. U maakt dan kennis met het paard dat de komende dagen uw trouwe vriend zal worden. De fijne kneepjes van het mennen wordt u bij gebracht en ontvangt u een aantal instructies. Na een proefrit gaat u het avontuur tegemoet. Dan kunt u genieten van de rust van het Drentse land. Een onvergetelijke vakantie .......

Accommodatie
Luxe huifkar, compleet ingericht, met oa. gasstel, keukengerei, twee persoonsbed en een één persoonsbed. Geschikt voor 5 à 6 personen.
Bijzonderheden: zelf linnengoed en een lampje meenemen overnachtingen onderweg.

Pipo wagen, compleet ingericht met oa. gasstel en keukengerei. Geschikt voor 2 personen.

Huifkarren, geschikt voor 8 personen ingericht met o.a. gasstel en keukengerei. Alleen voor dag- of dagdeel verhuur.

Aankomst/vertrek
Aankomst bij de Bosrand zaterdagmiddag tot vrijdagavond. Huifkar netjes afleveren op zaterdagmorgen 10.00 uur

Er zijn ook speciale arrangementen met de "Jan Plezier" zie: www.bosrand-spier.nl

De Bosrand
Wijsterseweg 17
9417 TD Spier (Drenthe)
Telefoon (0593) 56 23 54
e-mail: info@debosrand-spier.nl
Website: www.bosrand-spier.nl