Site menu:

SamenLoop voor Hoop Midden-Drenthe - 24 uur samen tegen kanker – Samen steeds dichterbij

Op 7 en 8 juli bundelen de inwoners van de gemeente Midden-Drenthe op Sportpark Noord-West in Beilen de krachten om tijdens de 24 uur durende wandelestafette zoveel mogelijk geld op te halen voor het Nederlands kankerfonds KWF.

Op 25 april a.s. om 20.00 uur komt Leonore Vos van de organisatie Midden Drenthe ons alle informatie geven die we maar willen hebben. Jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd om deze avond hierbij aanwezig te zijn. Locatie is: kantine Sonnevanck.

Samenloop voor Hoop betekent: 24 uur beurtelings een half tot een uurtje wandelen. Het betekent niet, dat je 24 uur aanwezig moet zijn. Dit mag natuurlijk wel. Wanneer je twee keer een periode wilt wandelen, is dat ook al prima. De start is 7 juli om ongeveer twee uur in de middag en het eindigt dan 8 juli om twee uur. Kom naar de voorlichtingsavond en laat je inspireren.

 

Een SamenLoop heeft een heel herkenbaar concept, dit is mede de kracht. Het is een lokaal georganiseerd evenement. Er zijn een aantal vaststaande onderdelen, waaronder de ceremonies.

De Kaarsenceremonie
Wanneer de avond valt verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. Tijdens deze ceremonie herdenken we dierbaren en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.

• De Slotceremonie
Na 24 uur wandelen loopt iedereen de laatste ronde en wordt de opbrengst bekend gemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

'Samen maken we een vuist tegen kanker'
De organisatie hoopt op heel veel deelnemende teams. De eerste teams hebben zich al gemeld.

Leef mee, Loop mee!
Ben je na dit allemaal gelezen te hebben, geïnteresseerd om ons als  team “Spier” op te geven, of wil je het team ondersteunen, verzorgen? Wil je nog meer lezen?

https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/drenthe/midden-drenthe

Voor vragen en opgave: Jannie Hadderingh, janniehadderingh01@gmail.com of 06 15956090

en/of kom 25 april om 20.00 uur naar Sonnevanck.

Na deze voorlichtingsavond beslissen we of we definitief wel of niet mee gaan doen.