Site menu:

De Baanderhoeve - Groepsaccommodatie in Spier Drenthe


Wilt u een weekendje uit met de familie of vrienden?
Welkom in groepsaccommodatie De Baanderhoeve in Spier-Drenthe. Een luxe en kindvriendelijke groepsaccommodatie voor 27 personen en volop speelmogelijkheden en vertier; op loopafstand van het nationaal park het Dwingelderveld.

Perfect voor volwassenen en kinderen
De groepsruimte van de groepsaccommodatie is een royale, gezellig ingerichte ruimte voorzien van alle gemakken zoals een LCD TV, dvd en stereo-installatie en wireless internet. Centraal punt in de groepsruimte is een ruime 5 meter lange bar. Rondom de groepsaccommodatie ligt een grote besloten tuin met verschillende terrassen en picknicktafels. De Baanderhoeve is de perfecte locatie voor families en vriendengroepen met kinderen: Met een knusse speeltuin en binnen een speelruimte met poolbiljart, hockeyspel, wii en playstation en meteen achter de boerderij een voetbalveld.

Centraal in Drenthe
Door de centrale ligging in Drenthe is groepsaccommodatie De Baanderhoeve een prima uitvalbasis voor activiteiten in de buurt of uitstapjes. In het dorp zelf kunt u klootschieten, kegelen of midgetgolfen. Er zijn restaurantjes voor een diner of snelle hap. Vanuit de boerderij kunt u fiets- wandel-, gps- of huifkartochten maken door het aanpalende natuurgebied het Dwingelderveld. Verder vindt u alle attracties in Drenthe dicht in de buurt. Lees meer over de beschikbaarheid of reserveer nu.

Zorggroepen
Onze groepsaccommodatie biedt ook tal van mogelijkheden voor groepen met mensen met een lichamelijke beperking en minder valide mensen. Op de begane grond zijn geen drempels.
De ruimtes rolstoeltoegankelijk, ook met een elektrische rolstoel, zodat u comfortabel kunt verblijven.

We zetten de faciliteiten hieronder voor u op een rij:
*              Twee luxe elektrisch verstelbare hoog-laag bedden
*              comfortmatrassen
*              volledig aangepaste douche en toiletruimte
*              aangepaste toegangsmogelijkheden
*              Op verzoek een rolstoel, mobiele douchestoel en bedpapegaai.

De faciliteiten zijn van uitstekende kwaliteit, voldoen aan de standaardnormen. Op loopafstand van de Baanderhoeve is een wandelroute aangelegd in het Dwingelderveld voor minder validen. Verder zijn in Drenthe vele attracties met goede voorzieningen voor mensen met een lichamelijke beperking. Is uw interesse gewekt? Kijk voor meer informatie en contact op onze website: www.baanderhoeve.nl


De Baanderhoeve formule

De luxe van ongedwongen en comfortabel vergaderen.

Wanneer u kiest voor vergaderen in De Baanderhoeve, heeft u de volgende opties:
*              Volledige zelfverzorging
*              Zelfverzorging +pakket
*              Verblijf met of zonder overnachting

Volledige zelfverzorging
Wanneer u graag eigen regie wilt houden tijdens uw vergaderdag(en) en het samen koken en samen doen ook een onderdeel is van uw concept, dan is volledige zelfverzorging voor u een goede optie.

U heeft beschikking over:
-              Alle ruimtes
-              Grote professioneel ingerichte keuken
-              Grote besloten tuin met verschillende zitjes
-              Presentatiescherm, muziekinstallatie en flapovers
-              Wifi
-              Boodschappen service van Jumbo Beilen


Zelfverzorging + pakket
Wanneer u eigen regie wilt, maar culinaire deel wilt uitbesteden, kunt u voor tal van arrangementen terecht bij het naastgelegen restaurant "Schortinghuis". U kunt ter plekke eten en drinken, zij kunnen ook de volledige catering in de accommodatie verzorgen.

Ontspanning en activiteiten
Wanneer u een break wilt in het programma of op een bijzondere wijze de dag wilt starten bieden we u de volgende mogelijkheden:
workshop yoga, zonnegroet of yoga&dans
klootschieten
kruisboogschieten*
gpsloop of mountainbiken*

Vraagt u ons naar de mogelijkheden. We helpen u graag op weg.


De Baanderhoeve
Brinkkampen 33
9417 TC Spier
T 06-21271299
w: www.baanderhoeve.nl
e: info@baanderhoeve.nl
 


* via restaurant Schortinghuis