Site menu:

Rabo Grote Clubkasactie wordt Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.
Met Rabo ClubSupport investeren we als coöperatieve bank een deel van onze winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank Assen en Noord-Drenthe stelt dit jaar € 150.000,- beschikbaar.

Bestedingsdoel 2019 Dorpsbelangen Spier

Op onze Speelweide staan picknickbanken die aan vervanging toe zijn. Het is niet meer vertrouwd om daar veilig op te zitten. De banken hebben de tand des tijds doorstaan maar zijn nu echt een vervanging toe. De speelweide wordt gebruikt door kinderen die in het dorp wonen maar ook door kinderen die in Spier te gast zijn.

Wij hopen dat u tzt uw stem uitbrengt op onze vereniging zodat wij de bankjes op de speelweide zo snel mogelijk kunnen vernieuwen.